tiistai 28. huhtikuuta 2009

4 months 1 week 6 days until Portugal

Meillä oli tossa viime viikon torstaina eka AFS:n infotilaisuus täällä Lappeenrannassa :) siel oli kaks muuta vaihtaria vanhempineen ja yks ylimääräne äiti :D oli kyl tosi hyödylline tilaisuus, aattelin jotenki et ei tuolta tulis mitään uutta tietoa, koska oon selannu vaihtarifoorumin läpi nii tuhanteen kertaan, mut itseasiassa siltä entiseltä vaihtarilta ja vapaaehtoselta kuuli myös sellasia juttuja, joita en tullu ajatelleeks, niinku ettei kannata olettaa, et jos perheessä on samanikänen sisarus niin teistä tulis automaattisesti kavereita, tai et ois välttämättä kauheen hyvä juttu et menisitte samalle luokalle. Ja yhteydenpidosta tänne Suomeen päin tuli kans hyvää tietoo.

Lisää hyviä vinkkejä sai perjantain ku olin pienis pippalois mis oli myös kaikki Lappeenrannas asuvat ulkomaalaset vaihtarit :) Opin mm. miten sanotaan portugaliks "hyvä perse." Tärkein neuvo minkä varmaan sain, oli et kannattaa ehottomasti puhua alusta asti niin paljon portugalia kun pystyy, eikä turvautua englantiin.

Mut ei täs oottamisvaiheessa just nyt mitään vikaa oo ku vappu ja kesäki pikkuhiljaa on tulossa! Ens viikolla sit lähtöorientaatio Porvoossa!